search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:10
MENU CLOSE

Σοκ στο Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονα του μετά καβγά για τους κάδους και του έκοψε τη μύτη

19.07.2020 14:41
Αίγιο: Άνδρας απειλεί να πέσει από γέφυρα της ΕΟ Κορίνθου-Πατρών - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό Κάτω Γατζέα, στο Πήλιο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, 55χρονος διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε, και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι. 

Το θύμα, περίπου 65 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς συχνά προβαίνει σε καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα έκαναν λόγο για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι μεγάλη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:09