search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59
MENU CLOSE

Τόλμη και γοητεία: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό

19.07.2020 20:25
Τόλμη και γοητεία: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό - Media

 

Τα φώτα άναψαν, μαλλιά, μακιγιάζ, οι κάμερες άρχισαν να καταγράφουν και… πάμε!

Η Μπρουκ (Κάθριν Κελί Λανγκ) ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο στούντιο, φορώντας τη μάσκα της, την οποία, όπως όλοι οι συντελεστές, βγάζει μόνο για το γύρισμα.

Στον χώρο, όπου στεγάζονται κι άλλες παραγωγές, τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας και, εκτός από τις μάσκες, γίνονται πολύ συχνά τεστ, ενώ τηρούνται και οι αποστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Τόλμη και γοητεία» ήταν η πρώτη τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή στο Χόλιγουντ που μπήκε για γυρίσματα μετά τη διακοπή που έγινε στις 17 Μαρτίου.

Από τον Απρίλιο, που σταμάτησε η μετάδοση πρωτότυπων επεισοδίων, το CBS μετέδιδε επαναλήψεις από σπέσιαλ στιγμές της αγαπημένης σειράς.

Πάντως ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να παίζονται τα νέα επεισόδια. Το σίγουρο είναι πως η σειρά θα μείνει στον αέρα μέχρι τουλάχιστον τη λήξη του τωρινού συμβολαίου παραγωγών και καναλιού, το 2022.

Και λογικό είναι, αφού πριν από μερικές εβδομάδες απέσπασε 4 βραβεία στα 47α Daytime Emmy: καλύτερου σεναρίου, φωτισμού, κοστουμιών και α’ γυναικείου ρόλου για τη Χέδερ Τομ (Κέιτι), το 6ο της βραβείο.

Πηγή: Τηλεραμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59