search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Στοχοποίησε γιατρό της ΟΕΝΓΕ και ανταποκρίτρια δημοσιογράφο

20.07.2020 10:44
Μπογδάνος: Στοχοποίησε γιατρό της ΟΕΝΓΕ και ανταποκρίτρια δημοσιογράφο - Media

 

Πριν στεγνώσει το μελάνι της στοχοποίησής της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου που δημοσιοποίησε τα βίντεο της απροκάλυπτης αστυνομικής βίας στους διαδηλωτές υπέρ των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Κι αμέσως μετά εξαπέλυσε νέες βολές κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά, αλλά και του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ και δημοτικού συμβούλου Περιστερίου νευροχειρούργου Πάνου Παπανικολάου.

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια στο Παρίσι,  έγραψε πως η επίθεση στον Νίκο Μπογιόπουλο και την Ελευθερία Κουμάντου, ειναι άλλη μια φασιστική επίθεση φίμωσης των δημοσιογράφων. Ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να ρωτήσει αν η “φασιστική επίθεση φίμωσης” αναφέρεται στις δικές του πρακτικές:

Ο Κ. Μπογδάνος απείλησε ευθέως και τον γιατρό Π. Παπανικολάου, κάνοντας ανάρτηση απάντηση στο Twitter, στην οποία αναφέρει «πως και οι δικές σου συκοφαντίες έχουν πάρει τη σειρά τους. Και ξέρεις καλύτερα ποιος γελάει τελευταίος…».

Για να κάνει πιο συγκεκριμένη την απειλή του λίγο αργότερα διευκρίνισε πως πρόκειται για αγωγή: «Δεν είναι για μήνυση γιατρέ. Στις αγωγές υπάγεσαι. Θα σου έρθει στο νοσοκομείο από Σεπτέμβρη»!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που αγκαλιάζεται δημόσια με τον υπόδικο και πρώην στέλεχος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρη, μετά και την κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, έχει περάσει σε ένα κρεσέντο θρασύδειλης επίθεσης, απειλώντας δημοσιογράφους και συνδικαλιστές. Αλλά μήπως πρέπει να το δούνε πιο σοβαρά στη ΝΔ προτού γυρίσει μπούμερανγκ για την ίδια την κυβέρνηση; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57