search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Αυτές είναι οι δύο ξένες σειρές που έρχονται στον ΣΚΑΪ

21.07.2020 05:44
Τι έδειξε το «τηλεβαρόμετρο»: Πρωτιές για ΣΚΑΪ-ANT1 - Media

 

Δύο νέες ξένες σειρές στον ΣΚΑΙ  από αυτή την Τετάρτη.

Το «9-1-1» που θα μεταδίδεται τα μεσάνυχτα παρακολουθεί το υπεράνθρωπο έργο των ανθρώπων που καλούμε στις πιο τρομακτικές, τραγικές και σοκαριστικές στιγμές της ζωής μας: των πυροσβεστών, των αστυνομικών, των πρώτων ανταποκριτών κάθε είδους. Αυτών που έχουν καθήκον να μας σώσουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η σειρά είναι δημιουργία του διδύμου των επιτυχιών Ράιαν Μέρφι και Μπράντλεϊ Μπιούκερ, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, όπως το Glee, το American Horror Story, το Nip/Tuck και το American Crime Story.

Και ακολουθει στη 1.00 το βράδυ η βραβευμένη, με 12 Emmy, σειρά ντοκιμαντέρ της Endemol, «Parts Unknown» με τον Anthony Bourdain. Ο διάσημος σεφ, ταξιδευτής και συγγραφέας πολλών best sellers, γυρίζει τον κόσμο αναζητώντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες, αυθεντική περιπέτεια χωρίς σενάριο και πραγματική επαφή με ανθρώπους και πολιτισμούς που σπάνια βλέπουμε στη μικρή οθόνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48