search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46
MENU CLOSE

Λάρισα: Σκηνές… ροκ στο δημοτικό συμβούλιο – Ατάκες για φασίστες «με γραβάτα« και «κόκκινους»

22.07.2020 11:14
Λάρισα: Σκηνές... ροκ στο δημοτικό συμβούλιο - Ατάκες για φασίστες «με γραβάτα« και «κόκκινους» - Media

 

Σκληρό ροκ εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας, εκεί όπου η αντιπαράθεση ξέφυγε των ορίων και μάλιστα όχι για θέματα του δήμου, αλλά για την πολιτικοϊδεολογική προσέγγιση συμβούλων.

Αφορμή στάθηκε η αποστροφή του λόγου του επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» Κώστα Βαϊούλη, σχολιάζοντας όσα νωρίτερα είχε πει ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πέτρος Κρίκκης: «Σας κατηγόρησε (σ.σ. ο κ. Κρίκης) τις δύο μεγάλες παρατάξεις ότι αγωνιάτε να πάρετε χρίσμα από τα κόμματα η παράταξη που κατεξοχήν εκφράζει κόμμα. Αυτό επίσης εντάσσεται στον σουρεαλισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαϊούλης για να δεχθεί πρωτοφανή επίθεση από το στέλεχος του ΚΚΕ που τον αποκάλεσε «φασίστα με γραβάτα»!

Με ψυχραιμία και χιούμορ ο Κώστας Βαϊούλης του υπενθύμισε πως δε φοράει γραβάτα για να περάσει στην αντεπίθεση: «Είστε κόκκινοι φασίστες. Ο κόκκινος φασισμός είναι η άλλη πλευρά του μαύρου φασισμού, τον έχετε στο πετσί σας…»

Με την παρέμβαση του προέδρου του σώματος κ. Δεληγιάννη η κατάσταση εκτονώθηκε. Επί της παρούσης…

Πηγή onlarissa.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46