search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:06
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός σε προξενείο για… ένα διαβατήριο (Video)

22.07.2020 12:41
Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός σε προξενείο για… ένα διαβατήριο (Video) - Media

 

Δεκάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί -χωρίς αποστάσεις και μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό- αυτή τη στιγμή έξω από το Αλβανικό προξενείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να παραλάβουν το διαβατήριό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι -οι οποίοι είχαν καταθέσει προ ημερών τα απαραίτητα δικαιολογητικά- ενημερώθηκαν ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το διαβατήριο τους από τη 13.00 μετά το μεσημέρι έως τις 16.00 το απόγευμα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Η διαδικασία παραλαβής των διαβατηρίων για τους Αλβανούς υπηκόους έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα με αλφαβητική σειρά. Σήμερα εξυπηρετούνται τα άτομα των οποίων το επίθετο αρχίζει από Κ έως Ξ.

Η Άνιζα περιμένει ήδη δύο ώρες για να παραλάβει το διαβατήριό της. Μάλιστα όπως αναφέρει, απελπισμένη από τη μεγάλη καθυστέρηση, δεν κατανοεί τον λόγο που αργεί τόσο η διαδικασία. Πριν από 3 εβδομάδες, όταν πήγε στο προξενείο για να καταθέσει τα χαρτιά της, η καθυστέρηση -όπως λέει στο GRTimes– ήταν εξίσου η ίδια με τους αρμόδιους να επικαλούνται διακοπή στο internet.

Σήμερα από τη 1 μμ έως τις 2.30 μμ, όπως λέει η Άνιζα, είχαν εξυπηρετηθεί μόνο επτά άτομα και ο αριθμός των ανθρώπων που συνωστίζονται διαρκώς αυξάνεται.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες σειρά προτεραιότητας δεν υπάρχει. Η διαδικασία παραλαβής γίνεται με αλφαβητική σειρά, γεγονός που προκαλεί εντάσεις για όσους περιμένουν εδώ και δύο ώρες για να παραλάβουν το διαβατήριο.

Δείτε βίντεο  του GRTimes από το αλβανικό προξενείο που βρίσκεται στο εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:06