search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Σε ύψιστη ετοιμότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας – Βίντεο με Έλληνες ΟΥΚάδες επι τω έργω (Video)

22.07.2020 14:48
Σε ύψιστη ετοιμότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας – Βίντεο με Έλληνες ΟΥΚάδες επι τω έργω  (Video) - Media

 

Μπορεί η Τουρκία να βρυχάται αλλά και να προκαλεί όσο θέλει, όμως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που σιωπούν, γνωρίζουν πως όταν εκείνες θα μιλήσουν, η απάντηση τους θα είναι σκληρή. Από τη Δευτέρα 06 έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Επιχειρησιακή συνεκπαίδευση προσωπικού της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ [United States Special Operations Command (US SOCOM)] στις περιοχές του Βορείου και Κεντρικού Αιγαίου, του Σαρωνικού κόλπου καθώς και στις εγκαταστάσεις της ΔΥΚ.
Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και δείχνει τον βθμό ετοιμότητας και την άρτια εκπαίδευση των ελλήνων «βατράχων». Στη συγκεκριμένη άσκηση που έγινε με ειδικά σκάφη αμφίβιων επιχειρήσεων, το μήνυμα που έπρεπε να σταλεί, στάλθηκε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17