search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:31
MENU CLOSE

Δίωξη Παπαγγελόπουλου: Διαρροές ή πραγματικά τα τρία άκυρα στην ψηφοφορία;

23.07.2020 06:38
Δίωξη Παπαγγελόπουλου: Διαρροές ή πραγματικά τα τρία άκυρα στην ψηφοφορία; - Media

 

Την παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για οκτώ αδικήματα, ψήφισαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καθώς ήταν τα μόνα κόμματα που έμειναν στην Βουλή. Στην ψηφοφορία δεν πήραν μέρος ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.

Συνολικά ψήφισαν 180 βουλευτές. 177 ψηφοδέλτια κρίθηκαν έγκυρα ενώ 3 άκυρα.

Η Ολομέλεια, με τις ψήφους των 177 βουλευτών, ενέκρινε την πρόταση για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του πρώην υπουργού. Ωστόσο, ερώτημα προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα που η πλειοψηφία περίμενε 180 ψήφους, υπήρξαν τρεις “διαρροές” ή πραγματικά άκυρα. 

Οι κακές γλώσσες λένε ότι από πίσω κρύβεται η καραμανλική πτέρυγα που δεν συμφωνεί με την παραπομπή του πρώην υπουργού. Από την άλλη όμως δε μπορεί να γνωρίζουμε αν όντως υπήρξαν διαρροές και δεν ήταν απλώς… άκυρα. 

“Τα δύο κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα, ψήφισαν μόνα τους καθώς απείχε σύσωμη η αντιπολίτευση και δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε τους βουλευτές τους. Δεν θα μπούμε στα ενδοοικογενειακά τους, ας τα λύσουν μόνοι τους” ήταν το αιχμηρό σχόλιο πηγών του ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26