search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:32
MENU CLOSE

Είδαν ότι…. πλάκωσαν και οι φασίστες

03.09.2012 10:00
oldphotos134643051420.jpg

H απελπισία των πολιτών και η επιρροή του εθνικιστικού εμπρηστικού λόγου σε ένα τμήμα του λούμπεν προλεταριάτου φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει συνθήκες άτυπου εμφυλίου στις φασιστικές δυνάμεις του τόπου.

H απελπισία των πολιτών και η επιρροή του εθνικιστικού εμπρηστικού λόγου σε ένα τμήμα του λούμπεν προλεταριάτου φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει συνθήκες άτυπου εμφυλίου στις φασιστικές δυνάμεις του τόπου. Η εκρηκτική άνοδος της επιρροής της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη σε μια σειρά εθνικιστικά μειράκια, νοσταλγούς της χούντας. Πρώην μέλη της Χ.Α., του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος και παλιοί ΕΠΕΝίτες έχουν συσπειρωθεί προκειμένου να μπουν σφήνα στην επικράτηση των χρυσαυγιτών, τους οποίους κατηγορούν ως καθεστωτικό κόμμα γιατί ασπάστηκε, λένε, τις αρχές του κοινοβουλευτισμού. Γι’ αυτό και ο Μιχαλολιάκος, όπως λένε πολλοί, κάνει όλο και πιο εμπρηστικές εμφανίσεις, μιλώντας για «τάγματα εφόδου» και δεν δίστασε να πει ότι μπορεί να εγκαταλείψουν τη Βουλή. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27