search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:49
MENU CLOSE

Ουκρανία: Οπλισμένος με χειροβομβίδα κρατά όμηρο στέλεχος της Αστυνομίας (Photo)

23.07.2020 12:03
Ουκρανία: Οπλισμένος με χειροβομβίδα κρατά όμηρο στέλεχος της Αστυνομίας (Photo) - Media

 

Άνδρας οπλισμένος με χειροβομβίδα κρατά όμηρο υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας στην πόλη Πολτάβα στην κεντρική Ουκρανία. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ομηρίας που σημειώνεται στην Ουκρανία σε διάστημα τριών ημερών. Την Τρίτη, ένας οπλισμένος άνδρας είχε κρατήσει 13 ομήρους σε ένα λεωφορείο για ώρες προτού τους αφήσει ελεύθερους.

Σήμερα η Αστυνομία προσπάθησε να συλλάβει έναν άνδρα που ήταν ύποπτος για περιστατικό πειρατείας σε όχημα όταν αυτός έβγαλε μια χειροβομβίδα και απείλησε να σκοτώσει τον έναν από τους αστυνομικούς, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Αντόν Γκεραστσένκο σε ανακοίνωσή του στο Facebook.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που έγιναν μαζί του, ο άνδρας αντήλλαξε τον αστυνομικό που απειλούσε να σκοτώσει με έναν συνταγματάρχη της Αστυνομίας και έφυγε μαζί του με αυτοκίνητο που του παρείχε η αστυνομία.

«Γίνονται διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί ο επιτιθέμενος στην αστυνομία χωρίς να βλάψει τον εαυτό του ή τους άλλους» πρόσθεσε ο Αντόν Γκεραστσένκο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46