search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19
MENU CLOSE

O θρυλικός «μπόμπος» επιστρέφει…αλλιώς (photos)

23.07.2020 12:21
O θρυλικός «μπόμπος» επιστρέφει…αλλιώς (photos) - Media

 

H ρετρό αισθητική και σύγχρονη τεχνολογία, μπορούν να συνυπάρξουν και να κάνουν την μετακίνηση διασκέδαση, όπως αποδεικνύουν τα δύο νέα μοντέλα που λανσάρει η Sky Team, στην ελληνική αγορά τα SkyMini 125 και SkyBongo 125.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Sky Team ΤΕΟΜΟΤΟ φέρνει τα δύο νέα μοντέλα στην Ελληνική αγορά. Διαθέτουν μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 124κ.εκ. με απόδοση ισχύος 7,9 PS στις 7,300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 8,8Nm στις 5,000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί με συμπλέκτη και διαθέτει 4 ταχύτητες ενώ για την εκκίνηση υπάρχει μίζα αλλά και μανιβέλα.

SkyTeam1

Με συνδυασμένη πέδηση και δισκόφρενα εμπρός και πίσω, τα δύο μικρά δίκυκλα επιβραδύνουν με ασφάλεια ενώ τα tubeless ελαστικά με ζάντες διάστασης 3,50×10 ανταπεξέρχονται ιδανικά στις συνθήκες του Ελληνικού οδοστρώματος. Τα όργανα ελέγχου λειτουργιών εμφανίζονται σε LCD οθόνη και ο προβολέας είναι τύπου LED. Τέλος, με χωρητικότητα καυσίμου 4,5 lt για το SkyMini και 8,5 lt για το SkyBongo, η ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου μπορεί να προσφέρει μεγάλη αυτονομία και απροβλημάτιστες διαδρομές σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο SkyMini 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές, shiny black, shiny white και mat army green ενώ το νέο SkyBongo διατίθεται σε διχρωμία yellow/silver και black/silver με προτεινόμενες τιμές λιανικής 1.590 και 1.690 ευρώ αντίστοιχα.

SkyTeam3

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16