search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:59
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας χαιρετίζει την πρωτοβουλία Μακρόν για σύγκληση της Συνόδου του Νότου

23.07.2020 19:50
Συνάντηση Τσίπρα - Μάας την Τρίτη - Media

 

Την πρωτοβουλία του Εμανουέλ Μακρόν να συγκαλέσει εκ νέου τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ, «αυτή την κρίσιμη ώρα για την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο», χαιρετίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει πως «όταν πήραμε την πρωτοβουλία μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ να ιδρύσουμε τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ πριν τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, το κάναμε γιατί γνωρίζαμε ότι η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ μας είναι όρος όχι μόνο φιλίας και συνανάπτυξης αλλά και ασφάλειας».

«Χαιρετίζω λοιπόν την πρωτοβουλία του Προέδρου Μακρόν να τη συγκαλέσει εκ νέου, αυτή την κρίσιμη ώρα για την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο», τονίζει.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας έχει κοινοποιήσει τη σχετική ανάρτηση του Γάλλου Προέδρου που είναι γραμμένη στα ελληνικά, σχολιάζοντας: «Και φυσικά τον συγχαίρω για τα…άπταιστα Ελληνικά του!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57