search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Η αγωνία για τον κατώτερο μισθό

01.09.2012 17:07
Η αγωνία για τον κατώτερο μισθό - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Την ώρα που η τρόικα κλεειδώνει τα επαχθή μέτρα,προπομπό για ένα πιθανό τρίτο μνημόνιο, Η κυβέρνηση κάνει ένα αγώνα δρόμου να σώσει τον κατώτατο μισθό.Ο Πρωθυπουργός κ.Αντώνης Σαμαράς επιμένει ότι πρέπει να κρατηθούν ως οροφή τα 600 περίπου ευρώ για Τον ανεδείκευτο εργάτη και τον δημόσιο υπάλληλο.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Την ώρα που η τρόικα κλεειδώνει τα επαχθή μέτρα,προπομπό για ένα πιθανό τρίτο μνημόνιο, Η κυβέρνηση κάνει ένα αγώνα δρόμου να σώσει τον κατώτατο μισθό.Ο Πρωθυπουργός κ.Αντώνης Σαμαράς επιμένει ότι πρέπει να κρατηθούν ως οροφή τα 600 περίπου ευρώ για Τον ανεδείκευτο εργάτη και τον δημόσιο υπάλληλο.Το επιχείρημα του είναι ακράδαντο.Τονίζει Ότι έχει ακριβύνει πολύ το κόστος ζωής και οι άνθρωποι δεν θα τα βγάλουν πέρα με 300 και 400 ευρώ. Η Τρόικα, με την σειρά της,επιμένει ότι χωρίς ελεύθερο μισθολόγιο δεν θα έρθει ο υγιής Ανταγωνισμός ανάμεσα στους υπαλλήλους της επιχείρησης ή της υπηρεσίας.Επιπλέον Τονίζει ότι ο χαμηλός μισθός θα προσελκύσει πολλούς ξένους επενδυτές και ότι θα γίνουν Πολλές θέσεις εργασίας,κάτι που ωφελήσει τους ανέργους. Βλέπουμε,λοιπόν,ότι η διεθνή πολιτική κοινότητα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Ελλάδα.Αυτό συμβαίνει γιατί οι ηγέτες διαπνέονται από ένα άγριο καλβινισμό.Συνεπώς Βλέπουν την εργασία ως έπαθλο των αξιότερων και όχι ως κεκτημένo όλων των πολιτών. Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53