search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:16
MENU CLOSE

Υστερία έπιασε τον Κάνι Γουέστ: Δεν θέλω να δω τη σύζυγό μου Κιμ Καρντάσιαν

24.07.2020 13:29
Υστερία έπιασε τον Κάνι Γουέστ: Δεν θέλω να δω τη σύζυγό μου Κιμ Καρντάσιαν - Media

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Kanye West αρνείται να δει τη σύζυγό του Kim Kardashian.

Ο 43χρονος προκαλέσει ανησυχία τις τελευταίες ημέρες με μια σειρά από ακανόνιστες δημοσιεύσεις στα social media και μια παράξενη εμφάνιση σε ένα ράλι για την προεδρική του εκστρατεία στη Νότια Καρολίνα – κατά τη διάρκεια του οποίου έκλαψε υστερικά.

Μετά τον συγκλονιστικό ισχυρισμό του ότι το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να κάνει έκτρωση στο μεγαλύτερό τους παιδί και επέκρινε τον ακτιβιστή Harriet Tubman – τώρα ισχυρίζεται ότι είχε πολύ λίγη επικοινωνία με την 39χρονη σταρ αυτή την εβδομάδα.

Πηγές ανέφεραν στην TMZ ότι η Kim έχει προσπαθήσει να μιλήσει με τον σύζυγό της για την ψυχική του κατάσταση, αλλά «δεν είναι δεκτικός» και απέρριψε τις προτάσεις της να τον επισκεφτεί στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ, όπου μένει, προκειμένου να τον βοηθήσει.

Η Κιμ  – που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί του: την 7χρονη North, τον 4χρονο Saint, four, τgν δύο ετών Chicago και τον 14 μηνών Psalm – λέγεται ότι ανησυχούσε για τη συμπεριφορά του για αρκετό καιρό.

Νωρίτερα αυτό το μήνα πέταξε για να τον δει στη Δομινικανή Δημοκρατία λόγω των ανησυχιών της, αλλά έπρεπε να φύγει για να επιστρέψει στα παιδιά τους.

Μετά από αυτό, χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Kanye πέταξε στη Νότια Καρολίνα για το ράλι της καμπάνιας του.

Ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «προσπαθεί να χωρίσει» από την Κιμ από τότε που εκείνη συνάντησε τον συνάδελφό του Meek Mill σε ένα ξενοδοχείο.

Ο Kanye διέγραψε τις αναρτήσεις του στο Twitter αργά το βράδυ μόλις μισή ώρα μετά, εκτός από μια τελική ανάρτηση στην οποία τα υπέγραψε ως προερχόμενη από τον «μελλοντικό πρόεδρο».

Ο ισχυρισμός περί διαζυγίου σοκ έρχεται μετά από πηγές που ισχυρίζονται ότι η Kim και η Kanye «ζουν ήδη χώρια» και ότι υπήρξαν «καθημερινές αναταραχές» κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13