search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Όταν ο Φρέντι Μέρκιουρι έβαλε κρυφά την Νταϊάνα σε gay bar μεταμφιεσμένη σε άντρα

24.07.2020 13:45
Όταν ο Φρέντι Μέρκιουρι έβαλε κρυφά την Νταϊάνα σε gay bar μεταμφιεσμένη σε άντρα - Media

 

Μια άγνωστη για πολλούς ιστορία βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές δύο προσωπικότητες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο παγκόσμιο στερέωμα, την Νταϊάνα και τον Φρέντι Μέρκιουρι.

Αν μπορεί κανείς να πει κάτι με σιγουριά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ότι δεν έμοιαζε με καμία άλλη. Δε χωρούσε στα καταναγκαστικά καλούπια που της επέβαλε το Παλάτι και ήθελε να δώσει στον ρόλο της ως πριγκίπισσα έναν νέο, πρωτοποριακό αέρα -κάτι που δεν κατάφερε ποτέ. Η ίδια, ωστόσο, συνεχίζει να αποτελεί αστείρευτη έμπνευση ακόμα και μέχρι σήμερα, ενώ οι ιστορίες που αφορούν τη ζωή της είναι πάντα καλοδεχούμενες από τους royal fans και τους θαυμαστές της «πριγκίπισσας του λαού».

Η Νταϊάνα, λοιπόν, ήταν διάσημη για τους διάσημους φίλους της, με τους οποίους περνούσε πολλές βραδιές της, μεταξύ άλλων, τον Έλτον Τζον, αλλά και τον frontman των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι. Ο τελευταίος μάλιστα, όπως αποκαλύπτει μια άγνωστη για πολλούς ιστορία που ξανά τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου, έπεισε τη γαλαζοαίματη να περάσουν μια ξέφρενη βραδιά σε ένα gay bar, όπου την έβαλε κρυφά, μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Στη βιογραφία της «The Power of Positive Drinking», η ηθοποιός Cleo Rocos, η οποία ήταν παρούσα, θυμάται την εν λόγω βραδιά, που ξεκίνησε με την ίδια, την Νταϊάνα, τον Φρέντι Μέρκιουρι και τον κωμικό Κένι Έβερετ, να περνούν το απόγευμά τους πίνοντας σαμπάνια και βλέποντας τα «Χρυσά Κορίτσια» στο σπίτι του τελευταίου.

Σύμφωνα με το βιβλίο λοιπόν, μόλις η Νταϊάνα έμαθε ότι οι υπόλοιποι θα επισκέπτονταν το περίφημο gay bar Royal Vauxhall Tavern τους έλεγε ότι θα ήθελε πολύ να πάει μαζί τους. Οι φίλοι της όμως, της έλεγαν ότι θα ήταν καλύτερο να μην το ρισκάρει, γιατί τότε όλοι ασχολούνταν μαζί και μια έξοδο σε gay bar εκείνη την εποχή ίσως να είχε αρνητική χροιά στην εικόνα της.

Ο Μέρκιουρι, όμως, που ως γνωστόν λίγο τον επηρέαζαν τα πρέπει και τα μη, κατάφερε να πείσει την ομάδα, λέγοντάς τους «Αφήστε το κορίτσι να διασκεδάσει λίγο».Μάλιστα, προκειμένου να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να απολαύσει τη βραδιά χωρίς να την πάρει είδηση κανείς, οι φίλοι της αποφάσισαν να τη μεταμφιέσουν και να τη ντύσουν άνδρα! Μάλιστα, σύμφωνα με την υπογράφουσα του βιβλίου «έμοιαζε όντως με έναν όμορφο, νεαρό άντρα».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35