search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:35
MENU CLOSE

Ήρωας ντελιβεράς έβαλε το κορμί του ασπίδα όταν κάποιος που μάλωνε με τη σύντροφο του επιχείρησε να την μαχαιρώσει (Video)

24.07.2020 14:27
Ήρωας ντελιβεράς έβαλε το κορμί του ασπίδα όταν κάποιος που μάλωνε με τη σύντροφο του επιχείρησε να την μαχαιρώσει (Video)  - Media

 

Ο Li Zhiwei είναι ένας νεαρός άνδρας που βγάζει τα προς το ζην με το να κάνει τον ντελιβερά σε ένα Κινέζικο εστιατόριο στην πόλη Χουιζου της Κίνας. Στις 15 Ιουλίου ενώ πήγαινε να παραδώσει μια παραγγελία είδε στη μέση του δρόμου ένα ζευγάρι να μαλώνει. 
Οι σπαραχτικές φωνές της γυναίκας και οι άγριες βρισιές του άνδρα τον έκαναν να σταματήσει το μηχανάκι και να προχωρήσει για να πάει να τους χωρίσει. Όταν έφτασε κοντά ήταν η στιγμή που ο άνδρας είχε βγάλει έναν μπαλτά και ετοιμαζόταν να χτυπήσει με αυτόν την άτυχη κοπέλα. 
Ο Li δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Έβαλε το κορμί του στη μέση για να σώσει το κορίτσι και δέχτηκε εκείνος το χτύπημα. Είχε όμως τη δύναμη να πιάσει την κοπέλα από το χέρι και να τρέξουν για να σωθούν με τον μπαλτά καρφωμένο πάνω του, ενώ πίσω ο άνδρας τους κυνηγούσε.
Τελικά ένα περιπολικό που περνούσε είδε το συμβάν και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος όπως είπε στους αστυνομικούς έχει ψυχολογικά προβλήματα και πολλές φορές δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.
Ο Li Zhiwei μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί αφαίρεσαν τον μπαλτά που είχε καρφωθεί στον αριστερό του ώμο. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:31