search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Μπλέικ Λάιβλι σε Ράιαν Ρέινολντς: Νομίζω ότι αυτό με άφησε έγκυο (Video)

24.07.2020 14:32
Μπλέικ Λάιβλι σε Ράιαν Ρέινολντς: Νομίζω ότι αυτό με άφησε έγκυο (Video) - Media

 

Η Blake Lively αστειεύτηκε ότι ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, «μόλις την άφησε έγκυο».

Η 32χρονη ηθοποιός έκανε το σχόλιο σε βίντεο του 43χρονου Ryan, που δημοσίευσε την Τετάρτη από την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί «Buried» προς τιμήν της 10ετούς επετείου του που περιελάμβανε νέα τοποθέτηση προϊόντων για τη σειρά του Aviation Gin.

«Νομίζω ότι αυτό μόλις με άφησε έγκυο», έγραψε η Blake στα σχόλια.

Ο Ryan Reynolds προσέφερε τη δική του θλιβερή απάντηση στη γυναίκα του.

«Θα είμαι έξω από το γραφείο από τις 22 Ιουλίου έως τα μέσα του αιώνιου και του πάντα. Εάν χρειάζεστε άμεση βοήθεια κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, επικοινωνήστε με κάποιον. Οποιονδήποτε. Διαφορετικά, θα απαντήσω στο μήνυμά σας το συντομότερο δυνατό μετά την απίθανη επιστροφή μου. Ευχαριστώ», απάντησε ο Ryan.

Ο 43χρονος μοιράστηκε ένα απόσπασμα από το ψυχολογικό θρίλερ «Buried» του 2010 στο οποίο πρωταγωνίστησε ως άντρας που απήχθη και θάφτηκε ζωντανός στο Ιράκ, αλλά το φέρετρο του περιείχε εμφανώς το Aviation Gin.

«Πριν από το Deadpool, ήμουν ηθοποιός. Ένα από τα αγαπημένα μου έργα ήταν μια ταινία με τίτλο «Buried» και είναι τώρα στο @Hulu. 10 χρόνια αργότερα, κρατάει ακόμα! Αν και δεν θυμάμαι την επιθετική τοποθέτηση προϊόντων. #Buried» έγραψε ο Ryan στη λεζάντα στο Instagram.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43