search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Πηγαδάκι» Μητσοτάκη-Χρηστίδη για τον Ολυμπιακό – «Αντε να δούμε λίγο μπασκετάκι»

24.07.2020 19:40
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Πηγαδάκι» Μητσοτάκη-Χρηστίδη για τον Ολυμπιακό - «Αντε να δούμε λίγο μπασκετάκι» - Media

 

Το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε τις πόρτες του για την καθιερωμένη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ανάμεσα σε όλα εκτυλίχθηκε και ένας… μπασκετικός διάλογος μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Παύλου Χρηστίδη.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο πρωθυπουργός την ώρα που περνούσε δίπλα από τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στο Προεδρικό Μέγαρο οι οποίοι είχαν στηθεί για φωτογραφία, τους ρώτησε «τι γίνεται;» με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη να του απαντά με… στυλ μπασκετικό: «Με Σλούκα αμέσως καλύτερα…», αναφερόμενος στην ανακοίνωση της μεταγραφής του διεθνούς μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα σήμερα στον Ολυμπιακό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης… πήρε την πάσα του Παύλου Χρηστίδη και σχολίασε χαρακτηριστικά για την σημερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού «Αντε να δούμε λίγο μπασκετάκι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45