search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:07
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

25.07.2020 07:47
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Μπορεί να πήρε την απόφαση να κάνει μια παύση από τον τηλεοπτικό αέρα, η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρα. Μάλιστα, έχει ήδη σκεφτεί και οργανώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αγαπήσει πολύ την Άνδρο από τη στιγμή που γνώρισε τον αγαπημένο της και μοιάζει σαν επίγειος παράδεισος. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να κινείται προς την επέκταση των επιχειρήσεων τους στο όμορφο νησί, όπου διατηρούν ήδη με μεγάλη επιτυχία στα Άχλα ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Αρκετά Σαββατοκύριακα, τώρα, η παρουσιάστρια πραγματοποιούσε ξαφνικές εξορμήσεις στο «νησί της καρδιάς της» αφού με δική της πρωτοβουλία δημιουργήθηκε εκεί ένας όμορφο κήπος όπου η ίδια απολαμβάνει την αγροτική ζωή φυτεύοντας σχεδόν τα πάντα.

Άρχισε, δε, να δημιουργείται η ιδέα να αποκτήσει μαζί με τον σύζυγο της έναν δικό τους χώρο στο νησί που τους έχει αγκαλιάσει τόσο ζεστά. Σύμφωνα με το Secret, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη εδώ και αρκετό καιρό αναζητά τον κατάλληλο χώρο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. Έναν χώρο εστίασης, δηλαδή, όπου θα μπορεί να απολαμβάνει ο πελάτης ροφήματα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, αλλά και φρέσκα πιάτα. Κάθε της βήμα είναι πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο, γι’ αυτό δεν βιάζεται να υλοποιήσει αυτή την ιδέα. Επιθυμία της είναι ο χώρος να είναι παραθαλάσσιος και κεντρικός, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:07