search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:22
MENU CLOSE

Παραδοχή Τραμπ: Μετανιώνω πολύ συχνά για αναρτήσεις μου στο Twitter

25.07.2020 10:09
Παραδοχή Τραμπ: Μετανιώνω πολύ συχνά για αναρτήσεις μου στο Twitter - Media

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συχνά μετανιώνει για τις αναρτήσεις του στο Twitter, ενώ παραδέχθηκε ότι συχνά είναι παρορμητικός και θα ήταν καλύτερο αν ήταν πιο προσεκτικός.

«Πολύ συχνά», απάντησε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβ Πόρτνοϊ ιδρυτή του Barstool Sports αν έχει δεύτερες σκέψεις για τις αναρτήσεις του.

Όμως ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε αμέσως ότι δεν είναι οι δικές του αναρτήσεις αυτές που προκαλούν το πρόβλημα, αλλά συνήθως των άλλων τις οποίες κάνει retweet.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έχει κάνει retweet αναρτήσεις από λογαριασμούς ρατσιστών, υπέρμαχων της λευκής φυλής και συνωμοσιολόγων.

«Τον παλιό καιρό, πριν από αυτό, έγραφες μια επιστολή και έλεγες ‘αυτή η επιστολή είναι πραγματικά κακή’ και την έβαζες στο γραφείο σου και την ξανακοίταζες την επομένη και σκεφτόσουν ‘χαίρομαι που δεν την έστειλα’», πρόσθεσε.

«Όμως δεν το κάνουμε αυτό με το Twitter, έτσι δεν είναι; Βγάζουμε (τις αναρτήσεις) αμέσως», σημείωσε, εξηγώντας ότι συχνά λαμβάνει τηλεφωνήματα από συμβούλους του έπειτα από μία κακή ανάρτηση.

Ο Τραμπ παραδέχθηκε εξάλλου ότι του αρέσει να ασχολείται με τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. «Υπάρχουν φορές που το λατρεύω. Υπερβολικά, μερικές φορές», είπε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει 84 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33