search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:42
MENU CLOSE

Κρανίου τόπος η Ηλεία: Εικόνες καμμένης γης – Σύλληψη για εμπρησμό

25.07.2020 15:24
Κρανίου τόπος η Ηλεία: Εικόνες καμμένης γης – Σύλληψη για εμπρησμό - Media

 

«Κόλαση του Δάντη» υπάρχει στη θέση του πρασίνου στα χωριά της Ολυμπίας στην Ηλεία. Συνεχίζεται για δεύτερο 24ωρο η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες.

Οι πυροσβέστες στην Ηλεία έχουν φτιάξει αντιπυρικές ζώνες παντού, γύρω από τα χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας, ώστε σε περίπτωση αναζωπύρωσης, να μην κινδυνέψουν οι κάτοικοι και οι περιουσίες τους. Επίσης, τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης πραγματοποιούν και πάλι ρίψεις νερού, μόλις καθάρισε η ατμόσφαιρα από τους πυκνούς καπνούς.

Παρόλα αυτά, περισσότερα από 3.000 στρέμματα πρασίνου έχουν γίνει στάχτη, αποκαλύπτοντας θλιβερές εικόνες.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (25.07.2020), ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας έφυγε από την περιοχή, ενώ στο μέτωπο παραμένει ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος.

Ηλεία: Σύλληψη ενός άνδρα για εμπρησμό από αμέλεια

Έπειτα από έρευνες, στελέχη του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Δυτικής Ελλάδας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, για τη φωτιά που μαίνεται από την 24η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: patrisnews.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:41