search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Ηλεία: Πιθανούς εμπρησμούς εξετάζουν Πυροσβεστική και Αστυνομία

26.07.2020 18:35
Τρίκαλα: Τραγικός θάνατος 61χρονου σε αποθήκη που πήρε φωτιά - Media

 

Πιθανούς εμπρησμούς στην Ηλεία εξετάζουν το Πυροσβεστικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία μετά τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στην βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Μεικτό κλιμάκιο βρίσκεται ήδη στην περιοχή για να εξιχνιάσει τις φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Ο αριθμός των πυρκαγιών, η απόσταση από το ένα μέτωπο στο άλλο, αλλά και η στιγμή που ξέσπασαν οι φωτιές, όταν δηλαδή έπνεαν ισχυροί άνεμοι προκαλούν σοβαρά ερωτήματα για τα αίτια πίσω από αυτές.

Από τις 22 Ιουλίου μεγάλες πυρκαγιές καταγράφηκαν σε τουλάχιστον τρείς περιπτώσεις: Στην περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας, στον Λασιώνα και σήμερα στην Ωλένη. 

Δύο πυρκαγιές σήμερα

Πριν καλά καλά τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στην Ηλεία, στην περιοχή Πανόπουλο, ένα νέο πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε στα Νέα Καλυβάκια του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. 

Η φωτιά μαίνεται σε αγροτική και δασική έκταση και στο σημείο βρίσκονται 31 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56