search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41
MENU CLOSE

Στις 28 Ιουλίου η νέα βιογραφία του Κρις Κορνέλ

27.07.2020 08:54
Στις 28 Ιουλίου η νέα βιογραφία του Κρις Κορνέλ - Media

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα ήταν τα 56α γενέθλια του Κρις Κορνέλ. Στις 28 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει η νέα του βιογραφία από τον Κόρμπιν Ράιφ με τίτλο «Total F *cking Godhead – The Biography Of Chris Cornell».

Το βιβλίο των 384 σελίδων θα αφηγείται την άνοδο του Κορνέλ και των Soundgarden από την post-punk σκηνή της δεκαετίας του 1980 μέχρι και την κυριαρχία τους στην pop κουλτούρα της δεκαετίας του 1990 μαζί με τους Nirvanna, τους Pearl Jam και τους Alice In Chains.

Το βιβλίο εξετάζει επίσης τη δυναμική σόλο καριέρα του τραγουδιστή, αλλά και το χρόνο με τους Audioslave, ενώ παράλληλα εμβαθύνει και στη σκληρή μάχη που έδινε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety ο Κόρμπιν Ράιφ είπε για το βιβλίο του: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όταν οι άνθρωποι διαβάσουν το βιβλίο θα αποκομίσουν την πλήρη εικόνα για τον Κορνέλ».

Αν και ο Ράιφ δεν μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Κορνέλ ή τα επιζώντα μέλη του Soundgarden, πραγματοποίησε τεράστια έρευνα και δεκάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους που υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ροκ σταρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41