search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Κοντά στη Σέλτικ ο Μπάρκας

27.07.2020 15:37
Κοντά στη Σέλτικ ο Μπάρκας - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα.

Πολύ κοντά στη μετακόμισή του στη Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ είναι ο Βασίλης Μπάρκας!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σκωτία, οι διαπραγματεύσεις των Κελτών με την ΑΕΚ συνεχίζονται διαρκώς και μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία με ένα ποσό που θα φέρει στα ταμεία της Ένωσης περίπου 5 εκατ. ευρώ ενώ θα προβλεφθούν και μπόνους, που μπορούν να εκτοξεύσουν το deal στα 6-6,5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, οι «κιτρινόμαυροι» θα θέσουν στη συμφωνία και ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 10%.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις του παίκτη με τους πρωταθλητές Σκωτίας, η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, με τον διεθνή γκολκίπερ να υπογράφει (εφόσον βέβαια κυλήσουν όλα ομαλά) συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και το οποίο θα του αποφέρει πάνω από 800.000 ευρώ ετησίως.

O 26χρονος διεθνής κίπερ, βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2016 όταν και μεταγράφηκε από τον Ατρόμητο, έχοντας πραγματοποιήσει 111 συμμετοχές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του 61 αναμετρήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21