search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο στο μετρό – Συνωμοσιολόγος επιτίθεται σε νοσοκόμο και του λέει ότι φταίει για τον κορωνοϊό (Video)

27.07.2020 15:51
Άγριο ξύλο στο μετρό – Συνωμοσιολόγος επιτίθεται σε νοσοκόμο και του λέει ότι φταίει για τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο. Ο κορωνοϊός ως πανδημία ή οι διάφοροι που πιστεύουν όποια θεωρία συνωμοσίας ακούσουν; Στην Αμερική οι περισσότεροι από αυτούς είναι οπαδοί του Τραμπ, η οποίοι είτε πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει και είναι μια απλή γρίπη, είτε πιστεύουν ότι κάποιοι άνθρωποι ευθύνονται για αυτόν. 
Στην περίπτωση που θα δείτε στο μετρό του Σικάγο, ο άνδρας με τη μαύρη μπλούζα μπήκε μέσα στο βαγόνι και όποιον έβλεπε με μάσκα του έλεγε να την βγάλει γιατί δεν υπάρχει ο κορωνοϊός. 
Σε μια άκρη καθόταν ένας νοσοκόμος που μόλις είχε γυρίσει από τη βάρδια του και φορούσε ακόμη το παντελόνι της δουλειά. Τότε ήταν που ο άνδρας του επιτέθηκε και άρχισε να φωνάζει ότι τον κορωνοϊό τον δημιούργησαν οι γιατροί και οι νοσοκόμοι και ότι αυτοί ευθύνονται για την πανδημία. 
Τα πράγματα ξέφυγαν επειδή ο άνδρας με τη μαύρη μπλούζα εκτός από φραστικά άρχισε να κινείται και επικίνδυνα προς το μέρος του νοσοκόμου. Τότε εκείνος σηκώθηκε και ήρθαν στα χέρια.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:04