search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:54
MENU CLOSE

«Φονιάς» το Su-57: Απίστευτοι ελιγμοί και εκτόξευση πυραύλων σε σχεδόν κάθετη πτήση (Video)

27.07.2020 16:03
Su-57: Παροξυσμός στο διαδίκτυο για το κανόνι και για τον... ήχο του (Videos) - Media
 
Μπορεί η φράση του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι το stealth μαχητικό 5ης γενιάς, το περίφημο Su-57, είναι το «καλύτερο πολεμικό αεροπλάνο στον κόσμο» να επιδέχεται αμφισβήτησης, ωστόσο, οι δυνατότητες του αεροσκάφους κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα.
 
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας από δοκιμαστικές πτήσεις των Su-57, oι πτητικές δυνατότητες του μαχητικού γίνονται εμφανείς από τα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν ένα από αυτά, αμέσως μετά την απογείωση, ανεβάινει σχεδόν κάθετα και εκτοξεύει πύραυλο.
 
Το Su-57 έχει δοκιμαστεί σε διάφορα σενάρια, όπως πτήση σε χαμηλό ύψος, μανούβρες πολλών G και επίθεσης σε δευτερόλεπτα μετά την απογείωση και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι το μόνο που μένει πλέον είναι η αναβάθμιση του κινητήρα για να γίνει σχεδόν ακατανίκητο.
 

Πηγή: RT.com
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43