search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

«Θα τους τσακίσω στα δικαστήρια»: Οργισμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ανάρτησή του στο facebook

28.07.2020 07:55
«Θα τους τσακίσω στα δικαστήρια»: Οργισμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ανάρτησή του στο facebook - Media

 

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με κάποιους που όπως ισχυρίζεται έχουν χακάρει το ρούτερ, τα laptops, τα κινητά του εδώ και πέντε μήνες, ενώ ελέγχουν τις κάρτες του, τους λογαριασμούς του, τα email και τα social media.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με μια ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, καθώς γνωρίζει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την απάτη.

«Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου. Και έχει και το θράσος να με απειλεί, ότι θα μου κάνει μήνυση, εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανίβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54