search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Του κόπηκαν τα φτερά…

04.09.2012 14:09
Του κόπηκαν τα φτερά… - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Η διαφήμιση του ενεργειακού ποτού Red Bull τονίζει πως «σου δίνει φτερά». Στην περίπτωση του εγγονού του ιδρυτή της εταιρείας δικαιώθηκε αφού ο τύπος έβγαλε φτερά στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Η διαφήμιση του ενεργειακού ποτού Red Bull τονίζει πως «σου δίνει φτερά». Στην περίπτωση του εγγονού του ιδρυτή της εταιρείας δικαιώθηκε αφού ο τύπος έβγαλε φτερά στα πόδια και εξαφανίστηκε. Όχι όμως για καλό αφού κατηγορείται ότι σκότωσε άνθρωπο και τον εγκατέλειψε.

Ο Τσαλέο Γιοβιντάγια ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε την Red Bull πριν από χρόνια και μέχρι τον θάνατό του στις αρχές του έτους ήταν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ταϊλάνδης. Το χρήμα δεν φέρνει πάντα ευτυχία και φυσικά μυαλό. Ο εγγονός του, Βοραγιούθ Γιοβιντάγια κρατείται και ανακρίνεται για το φόνο ενός αστυνομικού και την εγκατάλειψή του στην άσφαλτο.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στο νεαρό κληρονόμο αφού ακολούθησαν τα ίχνη από τα λάδια της μηχανής από το σημείο του δυστυχήματος μέχρι την σιδερόφρακτη πόρτα της πολυτελούς έπαυλης του.

Το θύμα ήταν ο 47ρονος αστυνομικός Γουιτσίν Γκλανπράσετ τον οποίο ο Γιοβιντάγια κατηγορείται ότι παρέσυρε με την ανθρακί Φεράρι του και ότι έσυρε το πτώμα του για κάμποσα μέτρα πριν αναζητήσει κρυψώνα στη βίλα του μπαμπά του. Το κακό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο άτυχος μοτοσυκλετιστής της τροχαίας έκανε σήμα στην Φεράρι που πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα να σταματήσει για έλεγχο και ο οδηγός προτίμησε να περάσει από πάνω του.

Η είδηση πήρε διαστάσεις όχι μόνο γιατί εμπλέκεται ο γόνος μίας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ταϊλάνδης αλλά και γιατί ο αστυνομικός διευθυντής της Μπανγκόγκ Κομπρομβίτ Τουπραγιάνγκ έδωσε συνέντευξη τύπου όπου ανέλαβε ο ίδιος την πορεία των ερευνών αφού, όπως δήλωσε, ο επιθεωρητής που αρχικά ανέλαβε την υπόθεση προσπάθησε να την συγκαλύψει…

Διόλου απίθανο αν σκεφτεί κανείς ότι η περιουσία της οικογένειας Γιοβιντάγια υπολογίζεται στα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46