search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Πρώτη κατάθεση Χίου: Δεχόμουν απειλές για ρεπορτάζ που δημοσίευα

28.07.2020 13:50
Πρώτη κατάθεση Χίου: Δεχόμουν απειλές για ρεπορτάζ που δημοσίευα - Media

 

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο εκδότης Στέφανος Χίος, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο εκδότης φέρεται να έδωσε κάποια πρώτα στοιχεία για απειλές που δεχόταν, λόγω ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα «Μακελειό» που εκδίδει. Ο ίδιος φέρεται να αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελαν να τον κάνουν να σταματήσει τα δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Η κατάθεση δεν διήρκησε πολλή ώρα, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται και οι αστυνομικοί θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί με τον εκδότη στο επόμενο διάστημα.

Το χρονικό

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο εκδότης την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.

Ο χώρος της επίθεσης αποκλείστηκε από άνδρες της ασφάλειας σε μια προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων για τους δράστες της επίθεσης, ενώ ο ίδιος αναμένεται να δώσει την πρώτη κατάθεση όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10