search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Μάρκου: Έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί με είπαν διαπλεκόμενο

28.07.2020 15:28
Μάρκου: Έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί με είπαν διαπλεκόμενο - Media

 

Στιγμιότυπο από το επεισόδιο στην συζήτηση του πορίσματος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου (Φωτογραφία αρχείου)  EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, εξέφρασε τη λύπη του για το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή. Αρνήθηκε ότι προχώρησε σε απρεπείς εκφράσεις.

Τη λύπη του εξέφρασε δημόσια από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, για τη συμπεριφορά του, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, των πορισμάτων της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η ένταση που προκλήθηκε από την απρεπή συμπεριφορά του βουλευτή, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση και να παραπεμφθεί ο κ. Μάρκου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

“Λυπάμαι και απολογούμαι γιατί έχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο. Δε προχώρησα σε απρεπείς εκφράσεις, οι χειρονομίες μου έδωσαν αφορμή για ερμηνείες που δεν ήταν στην πρόθεση μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρκου με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33