search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Όσκαρ ηθοποιίας: Αγριόσκυλο στη σαβάνα παριστάνει το νεκρό για να γλιτώσει από τα λιοντάρια (Video)

28.07.2020 15:47
Όσκαρ ηθοποιίας: Αγριόσκυλο στη σαβάνα παριστάνει το νεκρό για να γλιτώσει από τα λιοντάρια (Video) - Media

 

Το βίντεο ξεκινάει με μια αγέλη λιονταριών η οποία απολαμβάνει το ζεστό απόγευμα της σαβάνας, λίγο πριν πέσει ο ήλιος. Τα λιοντάρια είναι διασκορπισμένα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα και νωχελικά ξαπλωμένα. 
Ξαφνικά σαν να τα χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα πετάγονται (αρσενικά και θηλυκά μαζί) και ορμάνε σε δυο αγριόσκυλα που έκαναν το σφάλμα να ξεμακρύνουν από την αγέλη τους και να πάνε να εξερευνήσουν νέες περιοχές. 
Το ένα αγριόσκυλο καταφέρνει να πηδήξει προς τα πίσω και να χαθεί στη σκόνη του μουχρώματος. Το άλλο σκυλί δεν ήταν τόσο τυχερό, δέχτηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, πολλές δαγκωματιές και χτυπήματα με τα νύχια των λιονταριών.
Ήταν καταδικασμένο εάν δεν επιστράτευε το μυαλό του. Έκανε λοιπόν το νεκρό. Έπεσε κάτω, έκλεισε τα μάτια, και δεν κουνιόταν όσο και εάν τα λιοντάρια το σκουντούσαν. Αυτό τον έσωσε. Τα λιοντάρια έχασαν το ενδιαφέρον τους (είχαν φάει κιόλας προηγούμενα και άρα δεν πεινούσαν) και παράτησαν το σκυλί.
Το σκυλί ηθοποιός που και που σηκώνει  το κεφάλι του  με τρόπο για να δει που είναι τα λιοντάρια και μετά ξαναπαριστάνει τον ψόφιο κοριό. Μέχρι που τα λιοντάρια έφυγαν και το άφησαν να ζήσει. 
Το σκυλί αμέσως το περιέθαλψαν οι φύλακες της σαβάνας αλλά όπως δήλωσαν οι ίδιοι, κατάφερε να ζήσει μόνο λίγες ημέρες αφού τα τραύματα που του είχαν προξενήσει τα λιοντάρια ήταν βαρύτατα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:33