search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:23
MENU CLOSE

«Σούπερ γιαγιά» δέρνει αλύπητα τον επίδοξο ληστή της (Video)

28.07.2020 16:27
«Σούπερ γιαγιά» δέρνει αλύπητα τον επίδοξο ληστή της (Video) - Media

 

Τον μάστορα του στο πρόσωπο μιας ηλικιωμένης γυναίκας βρήκε ένας ληστής ο οποίος επιχείρησε να της κλέψει το κινητό. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην πόλη Σαντατέρ της Κολομβίας. 
Η ηλικιωμένη καθόταν αναπαυτικά σε μια κουνιστή καρέκλα έξω από το σπίτι της και απολάμβανε το απόγευμα. Ταυτόχρονα χάζευε στο κινητό της. Τότε από δίπλα περνάει μια μοτοσυκλέτα με δυο άτομα επάνω. 
Η μοτοσυκλέτα σταματάει και ο ένας από τους δυο φορώντας το κράνος του πλησιάζει τη γυναίκα δήθεν αδιάφορα. Ξαφνικά απλώνει τα χέρια του για να της πάρει το κινητό. Η σούπερ γιαγιά δεν τα έχασε. Όχι μόνο δεν άφησε το κινητό αλλά επιτέθηκε στο ληστή. 
Κατάφερε να του βγάλει το κράνος και άρχισε να τον κυνηγά και να τον χτυπά στο πρόσωπο με αυτό. Εκείνος τα έχασε και πανικόβλητος επιχείρησε να ξεφύγει και να φτάσει τη μοτοσυκλέτα όπου ο συνεργός του είχε βάλει ήδη μπρος και έφευγε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20