search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:11
MENU CLOSE

Παρέμβαση από τη FIFA ζητά ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου

28.07.2020 19:48
Παρέμβαση από τη FIFA ζητά ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου - Media

 

Επιστολή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία προκειμένου να παρέμβει για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ζητώντας παράλληλα την προστασία της αξιοπιστίας της διοργάνωσης.

Νέα κίνηση από τον Ολυμπιακό προκειμένου να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, που από την ΕΠΟ ορίστηκε για τις 30 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο των κινήσεών του, απέστειλε επιστολή στη FIFA ζητώντας την παρέμβασή της για το θέμα της εν λόγω αναμέτρησης και να σωθεί με τις ενέργειές της η αξιοπιστία της διοργάνωσης που έχει περάσει από χίλια κύματα.

Στο κείμενό του ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για «παράλογη, λανθασμένη και παράνομη απόφαση» με την οποία παραβιάζονται αρχές του οργανωμένου ποδοσφαίρου και η ακεραιότητα των αγώνων, ενώ αντιβαίνει στο εθνικό νομικό πλαίσιο.

Παράλληλα, στην τοποθέτησή τους οι πρωταθλητές Ελλάδας βάλλουν εναντίον της νυν ηγεσίας της ΕΠΟ, λέγοντας πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί σε άτομα που λειτουργούν με βάση το ιδίον όφελος και όχι το άθλημα στο σύνολό του.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10