search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Απολογία Μπουτάρη σε Ζέρβα: Συγγνώμη που σε είπα μαλ@κα! (Video)

29.07.2020 08:33
Απολογία Μπουτάρη σε Ζέρβα: Συγγνώμη που σε είπα μαλ@κα! (Video) - Media

 

Συγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στη ομώνυμη Βίλλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Γ Μπουτάρης, ο οποίος παρευρίσκεται στην εκδήλωση ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος χαιρέτησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα, τον πλησίασε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μαλ@κα!» σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη. «Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά,  έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο M. Ζέρβας, όπως αναφέρει το thestival.gr, του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια.

«Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο Γ. Μπουτάρης.

Ο Γ. Μπουτάρης επιτέθηκε εναντίον του νυν δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, καταλογίζοντάς του το ότι ακύρωσε έργα που είχαν δρομολογηθεί επί δημαρχίας του. Παρότι που, όπως είπε, ανέπνευσε τώρα που έμεινε εκτός των δημοτικών πραγμάτων, παραδέχτηκε: «Ανέπνευσα, παρότι που με τρώει λίγο λίγο. Αυτός ο μ@λάκας ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγ. Σοφίας, την Πλατεία Ελευθερίας, πεζοδρόμους, ποδηλατοδρόμους. Με μισεί» ανέφερε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας δε σε σχόλιο του δημοσιογράφου, υποστήριξε ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας διακατέχεται από κόμπλεξ απέναντί του.

«Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με 11% που πήρε, από σπόντα βγήκε. Στο τέλος βγαίνει ο λογαριασμός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51