search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Ο πιο «σέξι άνδρας του κόσμου» κάνει διακοπές στη Σύρο (Photos)

29.07.2020 08:42
Ο πιο «σέξι άνδρας του κόσμου» κάνει διακοπές στη Σύρο (Photos) - Media

 

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να παραμείνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Γκάντι, το μοντέλο που ξεχώρισε μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου Dolce & Gabbana. Έγινε γνωστός το 2001, ύστερα από τη νίκη του σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό. Στη συνέχεια, ακολούθησε μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα το 2013 ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο από τις αναγνώστριες του Cosmopolitan.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες, μαζί με τη σύζυγο του, τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του Ντέιβιντ Γκάντι αγόρασε σπίτι στο νησί και συγκεκριμένα στο χωριό του Φοίνικα.

Οι followers του Ντέιβιντ Γκάντι στο Instagram ξεπερνούν το 1 εκ., οι ιντερνετικές αναφορές στο όνομά του πλησιάζουν τις 12 εκ. ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και editorial μόδας. Με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει μια κόρη, πριν από περίπου δύο χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:49