search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο – Τρόφιμος θετικός στον ιό κυκλοφορούσε σε όλο το Χαϊδάρι

29.07.2020 11:38
Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο – Τρόφιμος θετικός στον ιό κυκλοφορούσε σε όλο το Χαϊδάρι - Media

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχαλη Γιαννάκο, ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στο Δρομοκαΐτειο με τον κίνδυνο διασποράς του ιού να είναι μεγάλος.

Ειδικότερα, θετική στο κορονοϊό βρέθηκε και μια ασθενής του Δρομοκαΐτειου που φιλοξενείται σε διαμέρισμα του νοσοκομείου στο Χαϊδάρι. Εκεί συγκατοικεί μαζί με άλλους τρεις ασθενείς.

Σύμφωνα με το news4health.gr την Δευτέρα με πυρετό εισήχθη στο Τζάνειο για νοσηλεία. Της έγινε το τεστ και βρέθηκε θετική. Σήμερα μεταφέρεται για νοσηλεία σε νοσοκομείο αναφοράς. Η ασθενής είναι 40 με 50 ετών.

Ο υπαρκτός κίνδυνος διασποράς

Ο εντοπισμός του συγκεκριμένου κρούσματος έχει σημάνει συναγερμό καθώς η συγκεκριμένη ασθενής μαζί με τους άλλους τρεις ασθενείς στους οποίους θα γίνει τεστ έκαναν βόλτες σε όλο το Χαϊδάρι. «Πήγαιναν για ψώνια και συναναστρεφόταν με πολύ κόσμο» σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο.

Ο κίνδυνος διασποράς του ιού λόγω του συγκεκριμένου κρούσματος αυξάνεται από το γεγονός ότι αρκετοί συνάδελφοι της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα. «Μέχρι και οι μπογιατζήδες ήταν εκεί και το έβαφαν την περασμένη εβδομάδα» σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Γι΄αυτό το λόγο γίνεται ιχνηλάτηση από το Νοσοκομείο και θα γίνουν τεστ.

Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε ότι «οι μάσκες στο Δρομοκαΐτειο όπως και σε όλα τα νοσοκομεία μοιράζονται με το σταγονόμετρο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50