search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:29
MENU CLOSE

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον τρόμο – Λουόμενοι είδαν ένα τεράστιο ηλιόψαρο να έχει ξεβραστεί στην ακτή (Photos)

29.07.2020 14:39
Πρόσωπο με πρόσωπο με τον τρόμο – Λουόμενοι είδαν ένα τεράστιο ηλιόψαρο να έχει ξεβραστεί στην ακτή (Photos) - Media

 

Το ηλίοψαρο των ωκεανών είναι το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο (ψάρι όχι κήτος). Ξεπερνάει τα 4 μέτρα ενώ το βάρος του αγγίζει τους 3 τόνους. Τον λένε και «γαργαντούα», είναι εξαιρετικά ήρεμο και ακίνδυνο ενώ τρέφεται με φύκια και πλαγκτόν. Είναι επίσης ευάλωτο στα πλαστικά στο νερό και στην ρύπανση. 


Ένα τέτοιο τεράστιο ψάρι είδαν οι λουόμενοι στην Αυστραλιανή ακτή της Βικτώρια. Το ψάρι ήταν νεκρό και είχε ξεβραστεί από τη θάλασσα. Το «εξωγήινο» πρόσωπο του και το τεράστιο στόμα του, τους προκάλεσε τρόμο. 


Η Cath Rampton και ο σύζυγός της Tom, που είναι και οι δύο κτηνίατροι, δήλωσαν ότι σοκαρίστηκαν όταν συνάντησαν το τεράστιο ψάρι, το οποίο κανένας από αυτούς δεν είχε δει πριν. Τα ψάρια αυτά θεωρούνται λιχουδιά σε ορισμένα μέρη της Ασίας, όπως η Ιαπωνία, η Κορέα και η Ταϊβάν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:28