search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Σε νέο αδιέξοδο οδεύει η Υγεία

04.09.2012 07:55
Σε νέο αδιέξοδο οδεύει η Υγεία - Media

Ταλαιπωρία περιμένει τους ασφαλισμένους μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους την ίδια ώρα που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Ταλαιπωρία περιμένει τους ασφαλισμένους μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους την ίδια ώρα που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

«Εμείς θέλουμε εδώ και τώρα λύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΦΣΑ στην ΕΡΤ. 

 «Έχουμε προτείνει λύσεις αναίμακτες, δεν θέλουμε λεφτά θέλουμε συμψηφισμό […] Το πρόβλημα είναι ότι όλα μετατίθενται στο μέλλον».

«Το μισό δισ. δεν είναι κέρδος των φαρμακοποιών είναι χρήματα που έχουν πάρει οι φαρμακευτικές, τις έχουμε ξοφλήσει», ανέφερε ο Κ. Λουράντος και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να πληρώσουμε την εφορία για χρήματα που δεν έχουμε εισπράξει».

Πυρά κατά του ΕΟΠΥΥ εξαπέλυσε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής Γιώργος Πατούλης: «Ας πάνε σπίτι τους όσοι δεν μπορούν να δώσουν λύση» και συνέχισε καταφερόμενος προσωπικά εναντίον του προέδρου το φορέα Γεράσιμου Βουδούρη: «ξεκίνησε έναν ΕΟΠΥΥ με τηλέφωνα που χρεώνουν τους ασφαλισμένους αλλά χωρίς να κάνει συμβάσεις με τους γιατρούς».

«Ας βγει να πει ότι θα κάνουμε για έξι μήνες εθελοντισμό και ότι δεν θα πάρει κανείς το μισθό του, και ας προχωρήσουμε έτσι», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Πατούλης.

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:15