search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Μάνατζερ Παπασταθόπουλου: «Δεν βλέπω λόγο να φύγει από την Άρσεναλ, ψέματα τα όσα γράφονται»

29.07.2020 16:26
Μάνατζερ Παπασταθόπουλου: «Δεν βλέπω λόγο να φύγει από την Άρσεναλ, ψέματα τα όσα γράφονται» - Media

 

Ο εκπρόσωπος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Κωνσταντίνος Φαρράς, διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του έμπειρου στόπερ από την Άρσεναλ.

Στη διάψευση των σεναρίων περί αποχώρησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Άρσεναλ μετά το τέλος της φετινής σεζόν προχώρησε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνος Φαρράς.

Ο ατζέντης του Έλληνα κεντρικού αμυντικού μίλησε στον δημοσιογράφο Φρέντι Πάξτον για τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κανονιέρηδες» και πως βρίσκεται εκτός των πλάνων του Μικέλ Αρτέτα.

«Ο Σωκράτης θα μείνει. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να φύγει. Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλοι γράφουν ψέματα και ειδήσεις που δεν είναι αληθινές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Φαρράς.

Την ίδια ώρα, πάντως, τα ρεπορτάζ από την Αγγλία συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στη… μαύρη λίστα του Μικέλ Αρτέτα και η διοίκηση της ομάδας είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36