search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Ομολόγησαν το φόνο του ιερέα παπαδιά και εραστής

04.09.2012 09:19
Ομολόγησαν  το φόνο του ιερέα παπαδιά και εραστής   - Media

 Αναπάντεχη τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας του ιερέα, στην Ζαχάρω Ηλείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του και ο εραστής της ομολόγησαν την πράξη τους. 

 Αναπάντεχη τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας του ιερέα στην Ζαχάρω Ηλείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του και ο εραστής της ομολόγησαν την πράξη τους. 

Όπως αναφέρει το patrisnews οι δυο συνεργοί μετά την ομολογία τους μεταφέρθηκαν από τους αστυνομικούς στον τόπο του εγκλήματος όπου και έδειξαν πώς εξελίχθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα. 

Ο δράστης φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα που ανέλαβε το ρόλο του ηθικού αυτουργού και μαζί είχαν προσχεδιάσει το φονικό με σκοπό να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο άνδρα. 

Εξ αρχής ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ο  ιερέας είχε κινήσει τις υποψίες στους αστυνομικούς καθώς τα στοιχειά δεν έδειχναν για κίνητρο τη ληστεία. 

Το θύμα ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και λειτουργούσε στο χωριό Πυρά Ηρακλέους στην Φωκίδα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:15