search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:18
MENU CLOSE

Η διάσημη τραγουδίστρια που έντυνε την κόρη της σαν «κούκλα» και στα 40 της την αποδέχθηκε ως γιο! (Video/Photos)

30.07.2020 10:16
Η διάσημη τραγουδίστρια που έντυνε την κόρη της σαν «κούκλα» και στα 40 της την αποδέχθηκε ως γιο! (Video/Photos) - Media

 

Τη δεκαετία του ’60, η Σερ και ο Σόνι Μπόνο ήταν ντουέτο στη σκηνή και ζευγάρι στη ζωή. Τον Μάρτιο του 1969 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ήταν ένα κατάξανθο μικροκαμωμένο κοριτσάκι. Στα μάτια της διάσημης μητέρας του, ήταν μία νέα εκδοχή του εαυτού της, ίσως η ιδανική συνέχεια της. Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική και η εκρηκτική προσωπικότητα της Σερ στάθηκε ως ο κυριότερος λόγος που καθυστέρησε να βγει στην επιφάνεια.

Η μικρή Τσάστιτι Μπόνο δεν ταυτίστηκε ποτέ με την έντονη και θηλυκή περσόνα της μητέρας της. Κληρονόμησε την καλλιτεχνική φλέβα και απολάμβανε να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και τους προβολείς, όμως όχι με τον τρόπο που φανταζόταν η Σερ. Η ντίβα της ποπ από πολύ νωρίς συνήθιζε να ντύνει την Τσάστιτι με κοντές φούστες, πολύχρωμα φορέματα, κολλητά μπλουζάκια. Συχνά την ανέβαζε στην σκηνή και τραγουδούσαν μαζί. Δεν ήταν αυστηρή μητέρα. Απλώς είχε στο μυαλό της μία δεδομένη πραγματικότητα. Mε το πέρασμα των χρόνων αυτή καταρριπτόταν αργά και σταθερά….

Ως παιδί, η Τσάστιτι δεν ζητούσε κούκλες και κουζινικά, αλλά αυτοκινητάκια και αεροπλάνα. Δεν είχε φίλες, προτιμούσε πάντα να παίζει με τα αγόρια, να τρέχει, να κάνει αθλήματα. Όταν μπήκε στην εφηβεία, ήρθε το πρώτο μεγάλο σοκ. Το επίπεδο και αθλητικό σώμα που είχε συνηθίσει ως παιδί, έδινε σιγά σιγά τη θέση του σε έντονες θηλυκές καμπύλες. Άρχισε να ντύνεται με φαρδιά ρούχα για να κρύψει τα γυναικεία χαρακτηριστικά, ενώ συναισθηματικά έδειχνε να κλείνεται στον εαυτό της και να απομονώνεται στις σκέψεις της. Τελικά, το 1995 είπε στην Σερ την αλήθεια. Ή τουλάχιστον αυτό που πίστευε εκείνη την περίοδο ότι ήταν η αλήθεια.

Η πραγματικότητα θα αργούσε μία δεκαπενταετία ακόμα να αποκαλυφθεί. Απανωτές αποκαλύψεις Σε ηλικία 26 ετών αποκάλυψε στη διάσημη μητέρα της ότι ήταν λεσβία. Παρότι η Σερ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και ήταν εξοικειωμένη με τους γκέι θαυμαστές της, απογοητεύθηκε. Δεν απέρριψε το παιδί της, όμως έκανε χρόνια να αποδεχθεί τη φύση του. Σε συνέντευξή της το 1999 είχε παραδεχθεί ότι θα προτιμούσε η Τσάστιτι να ήταν στρέιτ. Ήταν μάλιστα μία δήλωση που κατά καιρούς επαναλάμβανε, τόσο δημόσια, όσο και σε ιδιωτικές συζητήσεις με την κόρη της.…

Έτσι, όταν το 2000 η Τσάστιτι άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι άλλο της συνέβαινε στα αλήθεια, δεν το αποκάλυψε στους δικούς της. Για σχεδόν μία δεκαετία, πάλευε μόνη της με τον διαταραγμένο εσωτερικό της κόσμο. Το 2009, έχοντας πια πατήσει τα 40 και όντας ένα άτομο πλήρως συνειδητοποιημένο, αποκάλυψε την αλήθεια σε όλο τον κόσμο. Δεν το είπε μόνο στα δικά της άτομα, σε συγγενείς και φίλους. Έβγαλε δημόσια ανακοίνωση. Ήθελε και επεδίωκε να ακουστεί η φωνή της.

Η Τσάστιτι δεν αισθάνθηκε ποτέ γυναίκα, ένιωθε ότι βρισκόταν εγκλωβισμένη στο λάθος σώμα. Η πραγματική του φύση ήταν αντρική. Άλλαξε επίσημα το όνομά της από Τσάστιτι, σε Τσαζ και έβαλε μπρος τη διαδικασία της φυλομετάβασης. Έτρεμε την αντίδραση των γονιών του και κυρίως της μητέρας του. Και πράγματι, το σοκ για τη Σερ ήταν τεράστιο. Ένιωσε σαν να έχανε την κόρη της. Για ακόμη μια φορά όμως, αποδέχθηκε την αλήθεια και σταδιακά προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Κατάλαβε ότι το μόνο που είχε σημασία ήταν η ευτυχία του παιδιού της. Ξεκίνησε να το συνοδεύει στις ομιλίες και στις δημόσιες εμφανίσεις. Ήταν άλλωστε πολλές και συχνές.…

Ο Τσαζ από το 1995 μέχρι σήμερα είναι ενεργό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Συμμετέχει σε καμπάνιες, δίνει ομιλίες, προασπίζεται τα δικαιώματα των γκέι και τρανς ατόμων. Επαγγελματικά, ακολούθησε το καλλιτεχνικό κάλεσμα που αισθανόταν από παιδί. Έχει συμμετάσχει σε δημοφιλείς ταινίες, σειρές και τηλεοπτικά προγράμματα, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως Gary στο American Horror Story, ενώ υπήρξε ο πρώτος ανοιχτά τρανς διαγωνιζόμενος σε αμερικανικό ριάλιτι. Σήμερα, η Σερ δηλώνει περήφανη για το γιο της. Εξακολουθεί να παραδέχεται ότι μερικές φορές είναι δύσκολο γιατί οι αναμνήσεις την κατακλύζουν. Όμως, όπως λέει, όλα είναι θέμα συνήθειας. Δείτε μία εμφάνιση της Σερ μαζί με τον 6χρονο τότε Τσαζ:…

Πηγή: mixanitouxronou

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:17