search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Εφιάλτης για τις ΗΠΑ τα ρωσικά υποβρύχια: «Μας δυσκολεύουν να αποτρέψουμε ενδεχόμενες επιθέσεις με πυραύλους cruise στο έδαφός μας»

30.07.2020 13:01
Εφιάλτης για τις ΗΠΑ τα ρωσικά υποβρύχια: «Μας δυσκολεύουν να αποτρέψουμε ενδεχόμενες επιθέσεις με πυραύλους cruise στο έδαφός μας» - Media
 
Την Τρίτη, ο υπολοχαγός των ΗΠΑ Glen VanHerck, δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να παρακολουθούν τις δυνατότητες των ρωσικών υποβρυχίων με σκοπό να αποτρέψουν ένα ενδεχόμενο πλήγμα κατά των ΗΠΑ.
 
Κατά τη διάρκεια ακροάσεων στη Γερουσία, ο VanHerck δήλωσε: « Η Ρωσία αναπτύσσει στρατηγικές δυνατότητες οι οποίες τώρα αποτελούν μια σημαντική πρόκληση για εμάς, που μας δυσκολεύουν να αποτρέψουμε ενδεχόμενες επιθέσεις με πυραύλους cruise στο έδαφός μας».
 
Τέλος, ο υπολοχαγός των ΗΠΑ, προβλέπει πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν στο μέλλον να αναπτύσσουν τις συγκεκριμένες πυραυλικές δυνατότητες , εξέλιξη η οποία αποτελεί σοβαρή απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ.
 
Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29