search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05
MENU CLOSE

Συναγερμός στις Σέρρες: Νέο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου

30.07.2020 14:20
Ανησυχία και για τον ιό του Δυτικού Νείλου: Νεκρή γυναίκα στις Σέρρες - Media
 
Νέο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε στις Σέρρες. Σύμφωνα με τον Νομίατρο Σερρών Αναστάσιο Αναστασιάδη μία γυναίκα 87 ετών έχει προσβληθεί από τον ιό.
 
Την Τετάρτη, υπήρξαν δύο ύποπτα περιστατικά αλλά έπειτα από εξετάσεις που έγιναν θετική βρέθηκε μόνο η 87χρονη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σερρών.
 
Σημειώνεται πως πρόκειται για το τρίτο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών το τελευταίο διάστημα, καθώς στις 23 Ιουλίου είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα.
 
Η 42χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σερρών και η υγεία της παρουσιάζει σημαντική βελτίωση ενώ η 82χρονη κατέληξε.
 
Σύμφωνα με τον κ. Αναστασιάδη ήδη έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται επίγειοι ψεκασμοί στην περιοχή της Ηράκλειας, στο Λιβαδοχώρι και στο Γόνιμο, έγιναν δύο εναέριοι ψεκασμοί στο Λιβαδοχώρι και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών γίνονται εναέριοι ψεκασμοί και στο Γόνιμο Σερρών.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05