search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από τον Alpha στενή συνεργάτιδά της (Photo)

30.07.2020 15:34
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media
 
Περίπου ένα μήνα μετά την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μία από τις πιο στενές συνεργάτιδές της ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha. Ο λόγος για την Κάλλια Καστάνη, η οποία αποτελούσε τη φωνή στα περισσότερα βίντεο της εκπομπής «Ελένη».
 
Η δημοσιογράφος με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε ότι ύστερα από οκτώ χρόνια παραμονής της στο κανάλι, η συνεργασία τους έλαβε τέλος.
 
«Επειδή προφανώς το Fb κάνει τα δικά του (ή επειδή εγώ δεν έκανα κάτι σωστά) εμφανίζεται στο προφίλ μου μια δημοσίευση που λέει πως μόλις έπιασα δουλειά στον Alpha. Λάθος. Χθες, μετά από οκτώ, ωραία χρόνια η συνεργασία μου με το σταθμό διακόπηκε. Τα «ευχαριστώ «μου τα έχω πει κατ ιδίαν, την ώρα που έπρεπε, σε εκείνους που τα ώφειλα. Στους υπόλοιπους, «καλή συνέχεια» και «καλη τύχη». Πάμε γι’ άλλα τώρα….» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάλλια Καστάνη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16