search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Ο κορωνοϊός «σαρώνει» τη Φλόριντα: Ρεκόρ 252 νεκρών σε μια μέρα

30.07.2020 15:56
Ο κορωνοϊός «σαρώνει» τη Φλόριντα: Ρεκόρ 252 νεκρών σε μια μέρα - Media
 
Αύξηση ρεκόρ στον αριθμό των θανάτων από κορωνοϊό ανακοίνωσε την Πέμπτη η πολιτεία της Φλόριντας, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με 252 νεκρούς μέσα σε ένα 24ωρο, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Υγείας.
 
Επίσης, καταγράφηκαν 9.956 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων στις 461.000. Η Φλόριντα είναι δεύτερη σε αριθμό κρουσμάτων, πίσω από την Καλιφόρνια και όγδοη σε συνολικό αριθμό θανάτων, με 6.709, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters.
 
Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, η σχολική περιφέρεια του Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι οι μαθητές δεν θα επιστρέψουν στις αίθουσες όταν ξεκινήσει το νέο σχολικό έτος, σε μερικές εβδομάδες.
 
Η Φλόριντα ήταν μία από τις έξι Πολιτείες που την Τετάρτη ανακοίνωσαν ρεκόρ θανάτων από την έναρξη της πανδημίας. Οι υπόλοιπες ήταν η Καλιφόρνια, το ‘Αινταχο, η Βόρεια Καρολίνα, το Τέξας και η Νότια Ντακότα. Την Τετάρτη πέθαινε στις ΗΠΑ ένας άνθρωπος ανά λεπτό.
 
Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39