search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56
MENU CLOSE

Γυναίκα καταγγέλλει άγρια επίθεση από παπά σε εκκλησία (Photos)

30.07.2020 17:21
Γυναίκα καταγγέλλει άγρια επίθεση από παπά σε εκκλησία (Photos) - Media
 
Ιερέας καταγγέλεται ότι επιτέθηκε και χτύπησε γυναίκα στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ Αυλίδας γιατί εκείνη πήγε να βάλει νερό και να ταϊσει τις μικρές γάτες που ήταν εκεί.
 
Σε βάρος μάλιστα του ιερέα κατατέθηκε και μήνυση από την συγκεκριμένη γυναίκα.
Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελτική ανακοίνωση από τον Ζωόφιλο Σύλλογο Χαλκίδας:
 
«Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξίζετε να λειτουργείτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταισει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.
 
Να θυμίσουμε σ αυτόν το “παπά” και σε κάθε άλλον “παπά”, για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι ο άνθρωπος διώχτηκε από τον παράδεισο, τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατι ποτέ δεν τον πρόδωσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιώς καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει. Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού! Ήδη έχει κάνει μήνυση η κυρία στην αστυνομία».
 
Πηγή: eviazoom.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:55