search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η ομάδα που θα την πλαισιώνει στη νέα της εκπομπή (Photo)

31.07.2020 05:37
Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η ομάδα που θα την πλαισιώνει στη νέα της εκπομπή (Photo) - Media

 

Η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί, με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στο τιμόνι της παρουσίασης της νέας ενημερωτικής εκπομπής του Alpha, «Ώρα για Μελέτη», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00.

Η Ελεονώρα για τη νέα της εκπομπή θα συνεργαστεί με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος θα είναι εμψυχωτής και καθοδηγητής της ομάδας.

Πρόκειται για μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή μέσω της οποίας η παρουσιάστρια θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη δική της διαφορετική ματιά.

Στο Instagram έχει δημιουργηθεί ήδη επίσημος λογαριασμός για την εκπομπή και σήμερα μέσω ανάρτησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ατόμων που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα δούμε τους: Νίκος Μάνεσης, Τίνα Μιχαηλίδου, Τάσος Τεργιάκης, Γιώργος Γρηγοριάδης, Κάλλια Καρτσάκη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ασπασία Κάρλου, Νίκος Μισίρης. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ερχόμαστε…  

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ώρα για Μελέτη (@oragiameleti) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05