search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Βόλος: Μπήκε στα ΕΛΤΑ και φώναζε ενάντια στις μάσκες: «Ανθέλληνες»

31.07.2020 09:54
Βόλος: Μπήκε στα ΕΛΤΑ και φώναζε ενάντια στις μάσκες: «Ανθέλληνες» - Media

 

Οι θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν. Με αποκορύφωμα το πρόσφατο, ότι η μάσκα είναι προϊόν του σατανά αλλά και επικίνδυνη για την αναπνοή μας. 

Στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Βόλο ένας άνδρας ξέφυγε αφού μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να φωνάζει εναντίον όσων φορούσαν μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό λέγοντας ότι είναι «Ανθέλληνες» διότι εφαρμόζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας και πειθαρχούν για να προστατέψουν την υγεία τους!

Σύμφωνα με τους περαστικούς ο άνδρας έλεγε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός και οτι η πανδημία ανακαλύφθηκε για να τον βλάψουν και να τον ελέγξουν!

Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και τον απομάκρυναν, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ, διότι παρέβη τον σχετικό νόμο, καθώς η μάσκα είναι υποχρεωτική σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33