search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Εξαγριωμένο πλήθος δέρνει αλύπητα γυναίκα η οποία μετά από σατανιστική τελετή πέταξε στο δρόμο το κομμένο κεφάλι του φίλου της

31.07.2020 15:13
Εξαγριωμένο πλήθος δέρνει αλύπητα γυναίκα η οποία μετά από σατανιστική τελετή πέταξε στο δρόμο το κομμένο κεφάλι του φίλου της - Media

 

Οι αστυνομικοί της πόλης Amecameca του Μεξικό χρειάστηκε να δώσουν μάχη με το εξαγριωμένο πλήθος για να αποσπάσουν από τα χέρια του μια 35χρονη γυναίκα την οποία έδερναν αλύπητα. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα το βράδυ περπατούσε σε ένα άδειο δρόμο στην πόλη και στο χέρι της κρατούσε από τα μαλλιά ένα κομμένο κεφάλι. Η ίδια ήταν μέσα στα αίματα. 


Μια παρέα που την είδε και πέρασε από μπροστά τους αρχικά τα έχασε αλλά όταν την ρώτησαν εάν γνωρίζει τι κουβαλάει εκείνη με ένα μισότρελο ύφος τους απάντησε ότι αυτό είναι το κεφάλι του 70χρονου φίλου της το οποίο του το έκοψε επάνω σε μια σατανιστική τελετή. 
Ο κόσμος που άρχισε να συγκεντρώνεται στο δρόμο εξαγριώθηκε και όλοι μαζί έπεσαν επάνω στη γυναίκα και άρχισαν να την χτυπούνε δίχως έλεος για αυτό που έκανε. Κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία και όταν έφτασαν και τη γλύτωσαν από το λιντσάρισμα την πήγαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 


Η γυναίκα ονομάζεται Βερόνικα Ριβιέρα και όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η ίδια με μια ματσέτα αλλά και με ένα μικρό μαχαίρι αποκεφάλισε τον 70χρονο φίλο της Χόρχε Ράμος κατά τη διάρκεια μιας σατανιστικής τελετής όπου έλαβαν μέρος και οι δυο τους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:53