search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Δεν πάει πουθενά η Έλεν ΝτιΤζένερις: Αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθεί

03.08.2020 06:07
Δεν πάει πουθενά η Έλεν ΝτιΤζένερις: Αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθεί  - Media

 

Η Έλεν ΝτιΤζένερις δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψει τόσο εύκολα.

Σύμφωνα με email που απέστειλαν οι παραγωγοί της παρουσιάστριας στους εργαζόμενους και το οποίο επικαλείται η New York Post η Έλεν επιστρέφει εντός του μήνα στην εργασία της.

Τα ρεπορτάζ για το τέλος της καριέρας της, που δημοσιεύτηκαν ύστερα από καταγγελίες για «τοξικό», «σεξιστικό» και «ρατσιστικό» εργασιακό περιβάλλον στο «The Ellen DeGeneres Show», θεωρούνται από το περιβάλλον της παρουσιάστριας ως «υπερβολικά».

Παρά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί η ΝτιΤζένερις δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την παρουσίαση. Σκοπεύει μάλιστα να επιστρέψει στην εργασία της στις 24 Αυγούστου για τα γυρίσματα του «Ellen’s Game of Games», αλλά και στο πλατό για το «Ellen Show» που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εσωτερικό email που στάλθηκε στους εργαζομένους.

Εσωτερική πηγή από την εκπομπή τόνισε στην Post ότι η Έλεν «παλεύει για να προστατεύσει το σόου και ό,τι αντιπροσωπεύει. Είναι πολύ αναστατωμένη για το τι συνέβη και αποφάσισε να διορθώσει τα προβλήματα. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Αλλά δεν πρόκειται να παρατηθεί».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26